Kundelogin
Opret konto

Betingelser & Vilkår

 

Produktinformation:
I SobreSols Web-shop oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til SobreSol via info@sobresol.dk.

Fakta om SobreSol (adresse, telefonnummer mv.) kan findes ved at klikke på fanebladet "Kontakt os".

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer. 
Alle priser  angives såvel med som uden MOMS. Priserne inklusive 25% moms er fremhævede.

Bestilling:
En bindende aftale mellem Køber og SobreSol er først indgået, når SobreSol ved en ordrebekræftelse accepterer det af Køber afgivne tilbud.

Betaling:
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig.Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra SobreSol. Der opkræves ved kortbetaling kun det obligatoriske gebyr til PBS. SobreSol kræver ikke yderligere gebyr ved denne betalingsform.  Vælger du at modtage varen med efterkrav betales beløbet til postbud eller fragtmand ved modtagelse af varen.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
SobreSol har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for SobreSols kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.
Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og SobreSol.


Retur og ombytning:
Ifølge Forbrugeraftaleloven er drikkevarer ikke omfattet af returret. SobreSol tilbyder imidlertid 14 dages ombytningsret fra det tidspunkt, du modtager vinen. Du kan vælge at bytte vinen til en anden vin hos SobreSol eller få pengene tilbage, dog fratrukket alle eventuelle leveringsomkostninger. Såfremt du ønsker at returnere varen til os, skal du forinden træffe en aftale med os derom. Kopi af faktura skal medsendes. Den returnerede vin skal være i samme stand som ved leveringen.

Forbehold for ændringer:
SobreSol forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Misbrug:
Misbrug af SobreSol medfører politianmeldelse.

Links:
PBS - Pengeinstitutternes Betalings Service
FDIH / Forbrugerrådet
Forbrugerstyrelsen
Forbrugerstyrelsen - med karakterbog over onlinebutikker
Forbrugerrådet
Forbrugerinformation

 
Fortsæt
Mærke
Bodega Ozalder Rosado, DO Navarra

Bodega Ozalder Rosado, DO Navarra

50,00DKK  m/Moms
( 40,00DKK  u/Moms )
70,00DKK  m/Moms
Artikler

Din indkøbskurv er tom!

Alle ordrer over 1.000,00DKK får FRI fragt indenfor Danmark.
Nyhedsbrev
Udtalelser fra kunder
O. G. Andreassen wrote:

Gode vine til rimelige priser.... — læs mere...