Dominio de Berzal, Maceración Carbónica 2011, DOCa Rioja

Model/varenr.: 285

"Maceración carbónica" eller på "dansk" kulsyremaceration betyder, at drueklaserne puttes hele (uden afstilkning)i tanken, hvor de ligger nogle dage under kontrollerede temperaturforhold. Den afløbne most opsamles, hvorefter resten presses og blandes i. Derefter færdiggærer den blandede most på ståltanke. Denne fremstillingsmetode giver først og fremmest en vin med en kraftig tilstedeværelse af primære smagsnoter, altså frugt. Men derudover afgiver stilke og kerner også en smulle tanniner, som giver en fin lille bitterhed.

Denne vin er silkeblød, varm og afbalanceret med bløde tanniner og perfekt syre. Som det er meget almindeligt i Rioja tilsætter man også på Dominio de Berzal en lille procentdel (8%) af Viura (hvid) blandet med Tempranillo (92%).
Intensiteten af de modne, røde frugter i denne vin gør den til en fin ledsager til retter med pasta og ris. Hvis man er til råt kød, vil carpaccio af okse-/kalvekød, eller tun "à la Japan" også være gode ledsagere. Glem heller ikke den gode kombination med lyst kød, herunder fjerkræ for ikke at tale om tørret spansk skinke (gerne Bellota, selvfølgelig), som med sin let salte smag harmonerer perfekt med frugtsødmen i vinen.

Alkohol: 13%

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

45,50DKK  m/Moms
(36,40DKK  u/Moms )
65,00DKK  m/Moms
Du sparer: 19,50DKK
ekskl. levering
Lager: På lager
Andre købte også
Forslag til dig
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: