WineCradle

Model: 311

Hvem har ikke prøvet katastrofen over alle hverdagskatastrofer? Man rejser i et vinproducerende land, smager de lokale vine, en del af dem måske af en noget bedre kvalitet end man normalt køber i afgiftsplagede Danmark. Man finder sine favoritter, køber et par flasker til at tage med hjem. Man pakker dem omhyggeligt ned i kufferten og håber det bedste....MEN oplever det værste: knuste flasker og rødvinsfarvet tøj!

To innovative danske ingeniører lancerer nu det, der kan være svaret på mange rejsendes drøm: en effektiv beskyttelse af glasflasker i en kuffert. WineCradle kalder de to udviklere produktet, som netop i disse dage (januar 2015) lanceres i udvalgte danske forretninger, heriblandt SobreSol Vinimport.

Der findes på markedet produkter, der hævdes at have samme funktion som WineCradle. Vi har efterforsket sagen, og fundet nogle produkter hos nogle af mega-vin-forretningerne i USA (WinwEnthusiast, WineStuff etc.), som efter al sandsynlighed tjener det samme formål. Forskellen er, at de produkter koster 2-3 gange så meget som WineCradle.

Prisen, Kr. 75,- svarer til prisen for en af vore mest populære og mest solgte dagligvine, KODEN. Lidt kortsigtet kunne man få meget fornøjelse af at brænde 75 KR af på en dejlig flaske KODEN. Og det bør man jævnligt gøre!  På lidt længere sigt kunne man dog få megen ærgrelse ud af at fravælge en beskeden investering på 75,- KR. for en WineCradle. Men hvorfor vælge? Investér i begge dele!!

44,00DKK  Incl. VAT
( 44,00DKK  Excl. VAT )
Excl. transport.
Availability: Leadtime is 3-4 day(s).
Others also bought
Featured Recommendations
You might also want
Reviews

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review: