Loranque Cencibel, Finca Loranque, VT Castilla

Model/varenr.: WSHOP-389

"Cencibel" er - foruden navnet på denne vin - et af mange synonymer for Spaniens mest udbredte drue, som af de fleste bedst kendes som Tempranillo. Ud over denne vin på Tempranillo laver huset også en anden vin på 100% Tempranillo, Loranque Tempranillo.

Loranque Cencibel er vin lavet af Tempranillo druer fra én bestemt parcel (Valle de la Republica), som bodegaens tilknyttede ønologer (vinmagere) - først og fremmest Pablo Eguzkiza fra La Compañía de Vinos Telmo Rodríguez - har valgt bevidst, fordi netop denne parcel (pga beliggenhed i forhold til verdenshjørnerne og de særlige jordbundsforhold) producerer druer af høj kvalitet og ikke mindst "personlighed". 

  • Intens rubinrød farve med violette kanter. Tæt vin, ren og klar.
  • Meget koncentreret duft. Bred palet af noter, spændende fra masser af søde, røde frugter til moden citrus og antydninger af chokolade og mokka. Diskret baggrund af vanilje og nødder.
  • I smagen stor, men velstruktureret og blød, med søde og afrundede tanniner. Slank og velafbalanceret syre. Frisk og vedvarende.
  • Pga. kompleksiteten og strukturen anbefales det at drikke vinen sammen med vildt, stuvninger, rødt kød, krydrede pølser, grillet kød og oste med megen kompleksitet i smagen. "Og forøvrigt kan man gøre som man vil!"  (citat: Politimester Bastian i Thorbjørn Egner: "Folk og Røvere i Kardemommeby")
  • Økologisk

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

125,00DKK  m/Moms
( 100,00DKK  u/Moms )
ekskl. levering.
  • Køb 6 eller flere til 110,00DKK
    ( 88,00DKK )
    pr stk.
Lager: På lager
Andre købte også
Forslag til dig
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: