Vi må ikke sælge vin til unge under 16 år. Vi har ret til at forlange kopi af billeddokumentation, hvis vi er i tvivl om din alder.

EREMUS Crianza Ecológico 2015, Bod. Páramo Arroyo, DO Ribera del Duero

Model/Artikelnr.: 173

Dyb, kirsebærrød farve med violette kanter. Områdetypisk duft af moden frugt og drueskal samt nuancer af ristet fad, skovbund, lakrids og noget behageligt landligt. I smagen genfindes mange af indtrykkene fra duften, først og fremmest moden frugt og nuancer af krydderi, egetræ og lakrids. Særdeles velstruktureret med gode tanniner, der lover et godt udviklingspotentiale. Kraftig vin med stor krop. Eksellent balance mellem syren og de 14% alkohol. Lagret på nye, amerikanske og franske egefade i 14 måneder efterfulgt af 2 års flaskelagring. 

 

"En flot og typisk Ribera del Duero med mørke frugter og en anelse vanilje. En god lang eftersmag og en crianza i klart den bedre ende." 89/100 POINTS Thomas Rydberg, www.altomspanskvin.dk. Årgang 2010

Certificeret økologisk. Indeholder sulfiter i hh. til gældende regler.

 

Für weitere Informationen besuchen Sie bitte die Homepage. des Produktes.

18.69EUR  Inkl. MwSt
( 14.95EUR  Exkl. MwSt )
Zzgl. Versand.
  • Kaufen Sie 6 und mehr für jeweils 16.80EUR
    ( 13.44EUR )
Verfügbarkeit: Auf Lager
Andre købte også
Forslag til dig
Passer sammen med
Anmeldelser
Anders Johansen 22/10/2017

En rigtig vellykket økologisk crianza fra Ribera del Duero. Tager man prisen med i betragtning er den absolut mere end pengene værd, og får derfor også maksimum 5 stjerner.

Bewertung hinzufügen: