Vinya Les Sorts, Clos Berenguer del Molar, DOCa Priorat

63.00EUR  Inkl. MwSt
( 50.40EUR  Exkl. MwSt )

Zzgl. Versand.

 

Type: Rød Drue(r):

100% Cabernet Sauvignon *)

hhv. 100% Syrah

Årgang: 2008 Alkohol%: 15.0
Land: Spanien Lukning: Naturkork
Område: Catalonien / DOCa Priorat Drik sammen med...:
Klik på billedet af flasken
*) Der er en lille "pudsighed" omkring etiketteringen, som måske kan pirre enkelte samlere :-) :  Clos Berenguer lavede de første år 2 forskellige enkeltmark- og enkeltdruevine, en på Cabernet Sauvignon og en på Syrah. Trykkeriet, der  leverede etiketterne til bodegaen, har på 2008-udgaven tilsyneladende glemt at skifte teksten ud, efter de har trykt etiketten til Syrah vinen, for selv om de to vines for- og bagetiketter har forskellige farver, så er teksten på bagetiketten identisk på de to vine. Med andre ord: på "Vinya Les Sorts C.S." (C.S. for Cabernet Sauvignon) står der (på både spansk og engelsk) fuldstændig det samme, nemlig at "denne vin er fremstillet 100% med sorten Syrah..." (I dansk oversættelse, naturligvis). Det er vel lidt synd for Cabernet Sauvignon at den bliver kaldt "Syrah", når den nu IKKE er Syrah ?!?!?
Model/Artikelnr.: 334
Verfügbarkeit:

To helt unikke Priorat vine. Enkeltmark- og enkeltdruevin. 100% Cabernet Sauvignon, hhv. Syrah . Enestående i Priorat og umulig at få fat på nogen steder.

SobreSol Vinimport har for år tilbage to gange præsenteret både Syrah- og C.S. udgaven på Ribe Vinfestivals "Kultbar", både i årgang 2005 og i årgang 2008.

Årgang 2005 er desværre forlængst definitivt udsolgt, og der er i årgang 2008 med 99.99% sikkerhed kun 1 flaske C.S. tilbage, og den ligger på vores lager.

Hvis man er interesseret i udgaven med 100% Syrah, har vi 2 flasker tilbage, og det er med 99.99% sikkerhed også de sidste i denne verden!!!

Prisen for begge udgaver er præcis den samme, som den har været i årevis.

Es existieren noch keine Bewertungen - geben Sie zuerst eine ab.

Bewertung hinzufügen: