Vinya Les Sorts, Clos Berenguer del Molar, DOCa Priorat

63.20EUR  Incl. VAT


Availability: Only 3 item(s) left in stock

 

Type: Rød Drue(r):

100% Cabernet Sauvignon *)

hhv. 100% Syrah

Årgang: 2008 Alkohol%: 15.0
Land: Spanien Lukning: Naturkork
Område: Catalonien / DOCa Priorat Drik sammen med...:
Klik på billedet af flasken
*) Der er en lille "pudsighed" omkring etiketteringen, som måske kan pirre enkelte samlere :-) :  Clos Berenguer lavede de første år 2 forskellige enkeltmark- og enkeltdruevine, en på Cabernet Sauvignon og en på Syrah. Trykkeriet, der  leverede etiketterne til bodegaen, har på 2008-udgaven tilsyneladende glemt at skifte teksten ud, efter de har trykt etiketten til Syrah vinen, for selv om de to vines for- og bagetiketter har forskellige farver, så er teksten på bagetiketten identisk på de to vine. Med andre ord: på "Vinya Les Sorts C.S." (C.S. for Cabernet Sauvignon) står der (på både spansk og engelsk) fuldstændig det samme, nemlig at "denne vin er fremstillet 100% med sorten Syrah..." (I dansk oversættelse, naturligvis). Det er vel lidt synd for Cabernet Sauvignon at den bliver kaldt "Syrah", når den nu IKKE er Syrah ?!?!?
Recomendamos
Descripción

To helt unikke Priorat vine. Enkeltmark- og enkeltdruevin. 100% Cabernet Sauvignon, hhv. Syrah . Enestående i Priorat og umulig at få fat på nogen steder.

SobreSol Vinimport har for år tilbage to gange præsenteret både Syrah- og C.S. udgaven på Ribe Vinfestivals "Kultbar", både i årgang 2005 og i årgang 2008.

Årgang 2005 er desværre forlængst definitivt udsolgt, og der er i årgang 2008 med 99.99% sikkerhed kun 1 flaske C.S. tilbage, og den ligger på vores lager.

Hvis man er interesseret i udgaven med 100% Syrah, har vi 2 flasker tilbage, og det er med 99.99% sikkerhed også de sidste i denne verden!!!

Prisen for begge udgaver er præcis den samme, som den har været i årevis.

Others also bought