Vi må ikke sælge vin til unge under 16 år. Vi har ret til at forlange kopi af billeddokumentation, hvis vi er i tvivl om din alder.

Loranque El Grande, Finca Loranque, VT Castilla

Model: WSHOP-392

Mange vine fra Finca Loranque har medvirket til at skabe det image af kvalitet, som forbindes med denne bodega. I spidsen står den eksklusive topvin Loranque El Grande, som kun produceres i de allerbedste år, hvor druerne viser deres fulde potentiale. Det skete i 2008, hvor den første årgang af "El Grande" kom på markedet. De efterfølgende 6 år blev den ikke produceret. Bodegaens ældste og bedste Syrahplanter havde haft det for godt og derfor produceret masser af store druer, hvilket ikke er det bedste udgangspunkt for produktion af stor vin. Men i 2014 skete det igen: en ikke alt for kold vinter og gode nedbørsmængder i foråret samt en meget tør sommer. Resultatet var gode og sunde planter med en reduceret frugtsætning og bærstørrelse. Noget af det, der skaber forudsætningen for rigtig gode vine. Resten sker i bodegaen. Her har man allieret sig med en af Spaniens bedste ønologer, Pablo Eguzkiza fra Compañía de Vinos Telmo Rodriguez

  • Granatrød, ren og meget klar
  • Intens, meget kompleks. Aromaer af sorte frugter og ristet brød. Strejf af noget mineralsk.
  • Ristede, mineralske og balsamiske noter blandet med fine antydninger af krydderi. Meget elegant og vedvarende. Fremstår med stor kvalitet i integrationen af frugt og fad. Silkeglat med lang eftersmag.
  • Økologisk

For more information, please visit this product's webpage.

210,00DKK  Incl. VAT
( 168,00DKK  Excl. VAT )
Shipment excl.
Availability: In stock
Others also bought
Featured Recommendations
You might also want
Reviews

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review: