Loranque El Grande

336.40SEK  Incl. VAT
( 269.12SEK  Excl. VAT )

excl. frakt.

Type: Rød Drue(r): 100% Syrah
Årgang: 2014 Alkohol% 14,5
Land: Spanien Lukning: Naturkork
Område: VT Castilla (La Mancha) Drik den til:…
Klik på "Mere information" herunder

Certificeret økologisk 

Indeholder sulfitter iht. gældende regler
Guía Peñín:    

 

Model: WSHOP-392
Weight: 1,5 kg
Availability: In stock

Mange vine fra Finca Loranque har medvirket til at skabe det image af kvalitet, som forbindes med denne bodega. I spidsen står den eksklusive topvin Loranque El Grande, som kun produceres i de allerbedste år, hvor druerne viser deres fulde potentiale. Perfekt druekvalitet og begrænset udbytte er noget af det, der skaber forudsætningen for rigtig gode vine. Resten sker i bodegaen. Her har man allieret sig med en af Spaniens bedste ønologer, Pablo Eguzkiza fra Compañía de Vinos Telmo Rodriguez

Granatrød, ren og meget klar. Intens, meget kompleks i næsen: aromaer af sorte frugter og ristet brød. Strejf af noget mineralsk.

I smagen ristede, mineralske og balsamiske noter blandet med fine antydninger af krydderi. Meget elegant og vedvarende. Fremstår med stor kvalitet i integrationen af frugt og fad. Silkeglat med lang eftersmag.

Økologisk

Gør sig meget fint sammen med stege af okse- eller kalvekød serveret med stegte eller grillede grønsager. Passer dog også fint sammen med lysere kødtyper som gris eller kalkun. 

Fantastisk sammen med oste med en vis "gennemslagskraft", dog ikke den asturiske Cabrales i den heftige udgave!!!.

 

For more information, please visit this product's webpage.

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review: