Bod. Santo Cristo Cava Brut Natur

140,00DKK  m/Moms
( 112,00DKK  u/Moms )

ekskl. levering.

 

 

Type: mousserende (tør) Drue(r): 75% macabeo, 25% chardonnay
Årgang:   Alkohol% 11,0
Land: Spanien Lukning: Naturkork
Region: Campo de Borja Drik den til:… skaldyr, kød, vildt og ost

Fødevarestyrelsen: Indeholder sulfitter.

Lager: På lager På lager

Strågul, let gylden cava med en harmonisk smag af moden frugt og tørt græs. I munden virker den tør og velafbalanceret med mange fine bobler. 

Druerne håndplukkes og afribbes. Kort efter bliver mosten trukket ud i rustfrie stålfade for at gære adskilt ved en temperatur på 16 grader, hvorved basisvinen skabes. Endnu en traditionel metode kaldet champagne-gæring gør vinen mousserende. Cavaen lagrer herefter i 9 måneder.

Cava'en bør serveres ved en temperatur på mellem 5 og 8 grader til skaldyr, kød, vildt og ost.

Fødevarestyrelsen: Indeholder sulfitter.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: