Vi må ikke sælge vin til unge under 16 år. Vi har ret til at forlange kopi af billeddokumentation, hvis vi er i tvivl om din alder.

Loranque Cencibel, Finca Loranque, VT Castilla

Model: WSHOP-389

"Cencibel" er - foruden navnet på denne vin - et af mange synonymer for Spaniens mest udbredte drue, som af de fleste bedst kendes som Tempranillo. Ud over denne vin på Tempranillo laver huset også en anden vin på 100% Tempranillo, Loranque Tempranillo.

Loranque Cencibel er vin lavet af Tempranillo druer fra én bestemt parcel (Valle de la Republica), som bodegaens tilknyttede ønologer (vinmagere) - først og fremmest Pablo Eguzkiza fra La Compañía de Vinos Telmo Rodríguez - har valgt bevidst, fordi netop denne parcel (pga beliggenhed i forhold til verdenshjørnerne og de særlige jordbundsforhold) producerer druer af høj kvalitet og ikke mindst "personlighed". 

  • Intens rubinrød farve med violette kanter. Tæt vin, ren og klar.
  • Meget koncentreret duft. Bred palet af noter, spændende fra masser af søde, røde frugter til moden citrus og antydninger af chokolade og mokka. Diskret baggrund af vanilje og nødder.
  • I smagen stor, men velstruktureret og blød, med søde og afrundede tanniner. Slank og velafbalanceret syre. Frisk og vedvarende.
  • Pga. kompleksiteten og strukturen anbefales det at drikke vinen sammen med vildt, stuvninger, rødt kød, krydrede pølser, grillet kød og oste med megen kompleksitet i smagen. "Og forøvrigt kan man gøre som man vil!"  (citat: Politimester Bastian i Thorbjørn Egner: "Folk og Røvere i Kardemommeby")
  • Økologisk

For more information, please visit this product's webpage.

125,00DKK  Incl. VAT
( 100,00DKK  Excl. VAT )
Shipment excl.
  • Buy 6 and more for 110,00DKK
    ( 88,00DKK )
    for each
Availability: In stock
Others also bought
Featured Recommendations
You might also want
Reviews

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review: