Loranque Cencibel 2014

15.41EUR IVA incluido
( 12.33EUR IVA no incluido )


Type: Rød Drue: 100% Tempranillo
Årgang: 2014 Alkohol: 14.5%
Land: Spanien Lukning: Naturkork
Område: VT Castilla (La Mancha) Drik den til:... 
Klik på "Mere information" herunder.

Certificeret økologisk

Indeholder sulfitter i henhold til gældende regler

Guía Peñín:

   
Modelo: WSHOP-389
Peso: 1,4 kg
Disponibilidad: Disponible

"Cencibel" er - foruden navnet på denne vin - et af mange synonymer for Spaniens mest udbredte drue, som af de fleste bedst kendes som Tempranillo. Ud over denne vin på Tempranillo laver huset også en anden vin på 100% Tempranillo, Loranque Tempranillo.

Loranque Cencibel er vin lavet af Tempranillo druer fra én bestemt parcel (Valle de la Republica), som bodegaens tilknyttede ønologer (vinmagere) - først og fremmest Pablo Eguzkiza fra La Compañía de Vinos Telmo Rodríguez - har valgt bevidst, fordi netop denne parcel (pga beliggenhed i forhold til verdenshjørnerne og de særlige jordbundsforhold) producerer druer af meget høj kvalitet og ikke mindst "personlighed". 

Efter færdiggæring er vinen modnet 12 måneder på franske egefade.

Intens rubinrød farve med violette kanter. Tæt vin, ren og klar. Meget koncentreret duft. Bred palet af noter, spændende fra masser af søde, røde frugter til moden citrus og antydninger af chokolade og mokka. Diskret baggrund af vanilje og nødder. I smagen stor, men velstruktureret og blød, med søde og afrundede tanniner. Slank og velafbalanceret syre. Frisk og vedvarende. Pga. kompleksiteten og strukturen anbefales det at drikke vinen sammen med vildt, stuvninger, rødt kød, krydrede pølser, grillet kød og oste med megen kompleksitet i smagen.

 

 

Para obtener más información, visite la página web de este producto.

No hay comentarios todavía. Sé el primero en escribirnos tu opinión

Añadir comentario: