Santo Cristo, brut nature, DO Cava
ekskl. levering.
Type: | Mousserende | Drue(r): | 75 % Macabeo, 25 % Chardonnay. |
Årgang: | Alkohol% | 11,5% | |
Land: | Spanien | Lukning: | Naturkork |
Region: | Campo de Borja | Drik til:.... | skaldyr, fisk, kød, vildt |
Guía Peñin: |
|
Strågul, let gylden, elegant cava med en harmoniseret smag af moden frugt og tørt græs. I munden virker den tør, kødfyldt og velafbalanceret med mange fine bobler.
Vinen håndplukkes, hvorefter der arbejdes på dens struktur og afribning. Kort efter bliver mosten trukket ud i rustfrie stålfade for at gære adskilt ved en temperatur på 16 grader, hvorved basisvinen skabes. Endnu en traditionel metode kaldet champagne-gæring gør vinen mousserende. Cava'en lagrer herefter i 9 måneder, så gæringen kan bibringe den nødvendige aroma til vinen og således give den sin helt egen personlighed.
Cava'en bør serveres ved en temperatur på mellem 5 og 8 grader sammen med skaldyr, fisk, kød og vildt.
For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.
Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.