Bod. Santo Cristo Cava Brut Natur
ekskl. levering.
Type: | mousserende (tør) | Drue(r): | 75% macabeo, 25% chardonnay |
Årgang: | Alkohol% | 11,0 | |
Land: | Spanien | Lukning: | Naturkork |
Region: | Campo de Borja | Drik den til:… | skaldyr, kød, vildt og ost |
Strågul, let gylden cava med en harmonisk smag af moden frugt og tørt græs. I munden virker den tør og velafbalanceret med mange fine bobler.
Druerne håndplukkes og afribbes. Kort efter bliver mosten trukket ud i rustfrie stålfade for at gære adskilt ved en temperatur på 16 grader, hvorved basisvinen skabes. Endnu en traditionel metode kaldet champagne-gæring gør vinen mousserende. Cavaen lagrer herefter i 9 måneder.
Cava'en bør serveres ved en temperatur på mellem 5 og 8 grader til skaldyr, kød, vildt og ost.
For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.
Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.