Bod. Santo Cristo Cava Brut Natur

New
200.92SEK  Incl. VAT
( 160.74SEK  Excl. VAT )

excl. frakt.

 

Type: mousserende (tør) Drue(r): 75% macabeo, 25% chardonnay
Årgang:   Alkohol% 11,0
Land: Spanien Lukning: Naturkork
Region: Campo de Borja Drik den til:… skaldyr, kød, vildt og ost
Availability: In stock In stock

Strågul, let gylden cava med en harmoniseret smag af moden frugt og tørt græs. I munden virker den tør, kødfyldt og velafbalanceret med mange fine bobler. 

Vinen håndplukkes, hvorefter der arbejdes på dens struktur og afribning. Kort efter bliver mosten trukket ud i rustfrie stålfade for at gære adskilt ved en temperatur på 16 grader, hvorved basisvinen skabes. Endnu en traditionel metode kaldet champagne-gæring gør vinen mousserende. Cava'en lagrer herefter i 9 måneder, så gæringen kan bibringe den nødvendige aroma til vinen og således give den sin helt egen personlighed.

Cava'en bør serveres ved en temperatur på mellem 5 og 8 grader til skaldyr, kød, vildt og ost.

For more information, please visit this product's webpage.

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review: