Bod. Santo Cristo Cava Brut Natur

130,00DKK IVA incluido
( 104,00DKK IVA no incluido )


 

Type: mousserende (tør) Drue(r): 75% macabeo, 25% chardonnay
Årgang:   Alkohol% 11,0
Land: Spanien Lukning: Naturkork
Region: Campo de Borja Drik den til:… skaldyr, kød, vildt og ost
Disponibilidad: Disponible Disponible

Strågul, let gylden cava med en harmonisk smag af moden frugt og tørt græs. I munden virker den tør og velafbalanceret med mange fine bobler. 

Druerne håndplukkes og afribbes. Kort efter bliver mosten trukket ud i rustfrie stålfade for at gære adskilt ved en temperatur på 16 grader, hvorved basisvinen skabes. Endnu en traditionel metode kaldet champagne-gæring gør vinen mousserende. Cavaen lagrer herefter i 9 måneder.

Cava'en bør serveres ved en temperatur på mellem 5 og 8 grader til skaldyr, kød, vildt og ost.

Para obtener más información, visite la página web de este producto.

No hay comentarios todavía. Sé el primero en escribirnos tu opinión

Añadir comentario:
To Top