Bod. Santo Cristo Cava Brut Natur
Type: | mousserende (tør) | Drue(r): | 75% macabeo, 25% chardonnay |
Årgang: | Alkohol% | 11,0 | |
Land: | Spanien | Lukning: | Naturkork |
Region: | Campo de Borja | Drik den til:… | skaldyr, kød, vildt og ost |
Strågul, let gylden cava med en harmoniseret smag af moden frugt og tørt græs. I munden virker den tør, kødfyldt og velafbalanceret med mange fine bobler.
Vinen håndplukkes, hvorefter der arbejdes på dens struktur og afribning. Kort efter bliver mosten trukket ud i rustfrie stålfade for at gære adskilt ved en temperatur på 16 grader, hvorved basisvinen skabes. Endnu en traditionel metode kaldet champagne-gæring gør vinen mousserende. Cava'en lagrer herefter i 9 måneder, så gæringen kan bibringe den nødvendige aroma til vinen og således give den sin helt egen personlighed.
Cava'en bør serveres ved en temperatur på mellem 5 og 8 grader til skaldyr, kød, vildt og ost.
Para obtener más información, visite la página web de este producto.
No hay comentarios todavía. Sé el primero en escribirnos tu opinión