Bod. Santo Cristo Cava Brut Natur

Nuevo
17.42EUR IVA incluido
( 13.94EUR IVA no incluido )


 

Type: mousserende (tør) Drue(r): 75% macabeo, 25% chardonnay
Årgang:   Alkohol% 11,0
Land: Spanien Lukning: Naturkork
Region: Campo de Borja Drik den til:… skaldyr, kød, vildt og ost
Disponibilidad: Disponible Disponible

Strågul, let gylden cava med en harmoniseret smag af moden frugt og tørt græs. I munden virker den tør, kødfyldt og velafbalanceret med mange fine bobler. 

Vinen håndplukkes, hvorefter der arbejdes på dens struktur og afribning. Kort efter bliver mosten trukket ud i rustfrie stålfade for at gære adskilt ved en temperatur på 16 grader, hvorved basisvinen skabes. Endnu en traditionel metode kaldet champagne-gæring gør vinen mousserende. Cava'en lagrer herefter i 9 måneder, så gæringen kan bibringe den nødvendige aroma til vinen og således give den sin helt egen personlighed.

Cava'en bør serveres ved en temperatur på mellem 5 og 8 grader til skaldyr, kød, vildt og ost.

Para obtener más información, visite la página web de este producto.

No hay comentarios todavía. Sé el primero en escribirnos tu opinión

Añadir comentario: