Bod. Santo Cristo Cava Brut Natur

140,00DKK IVA incluido
( 112,00DKK IVA no incluido )


 

Type: mousserende (tør) Drue(r): 75% macabeo, 25% chardonnay
Årgang:   Alkohol% 11,0
Land: Spanien Lukning: Naturkork
Region: Campo de Borja Drik den til:… skaldyr, kød, vildt og ost

Fødevarestyrelsen: Indeholder sulfitter.

Disponibilidad: Disponible Disponible

Strågul, let gylden cava med en harmonisk smag af moden frugt og tørt græs. I munden virker den tør og velafbalanceret med mange fine bobler. 

Druerne håndplukkes og afribbes. Kort efter bliver mosten trukket ud i rustfrie stålfade for at gære adskilt ved en temperatur på 16 grader, hvorved basisvinen skabes. Endnu en traditionel metode kaldet champagne-gæring gør vinen mousserende. Cavaen lagrer herefter i 9 måneder.

Cava'en bør serveres ved en temperatur på mellem 5 og 8 grader til skaldyr, kød, vildt og ost.

Fødevarestyrelsen: Indeholder sulfitter.

Para obtener más información, visite la página web de este producto.

No hay comentarios todavía. Sé el primero en escribirnos tu opinión

Añadir comentario: